Vijver laten aanleggen

U bevindt zich hier: Home / Vijver laten aanleggen

Vijver laten aanleggen door KernGroen

Vijver laten aanleggen | Het aanleggen van een vijver is voor veel mensen de finishing touch van hun tuin. Naast het feit dat het er mooi uitziet en uw tuin echt sfeer mee kan geven, is het ook genieten van de dieren die in en om de vijver leven. Kortom, reden genoeg om KernGroen eens te bellen voor de aanleg van een mooie vijver!

Eerst uw wens, dan overleg en tot slot een offerte

Een vijver laten aanleggen is iets dat goed uitgedacht moet worden. Het zou zonde zijn wanneer de vijver verdwijnt in de omgeving omdat deze te klein is ingeschat, of dat u juist geen tuin meer overhoudt omdat het omgekeerde het geval is. Nadat u uw wens bij ons kenbaar heeft gemaakt, komen wij daarom altijd even bij u langs om de situatie ter plaatse met u samen te bekijken. Zo kunnen wij een betere inschatting maken van de kosten en met u meedenken over de ideale oplossing voor uw tuin. Na het bezoek ontvangt u snel en vrijblijvende offerte en kunnen wij bij akkoord voor u aan de slag!

Vijver laten aanleggen als onderdeel van een totaalconcept

Vaak blijft het niet alleen bij het aanleggen van een vijver, maar moet het stuk tuin eromheen ook aangepast worden. Denk aan een pad naar de vijver toe, mooie beplanting in en om de vijver, of misschien wilt u wel uw hele tuin om de vijver heen ontwerpen. Voor al deze dingen kunt u bij KernGroen prima terecht. Van tuinontwerp tot timmerwerk, KernGroen kan het. Bijzonder is dat wij voor vrijwel al deze werkzaamheden eigen mensen in dienst hebben. U wordt dus niet belast met extra kosten die we moeten maken om werk uit te besteden.

We horen graag uw wensen

Wilt u eens overleggen over de mogelijkheden of een offerte laten maken? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan via de mogelijkheden hiernaast. We hopen u snel te ontmoeten en wellicht een mooie vijver voor u aan te leggen.

Voorbeelden

Wilt u wat voorbeelden zien van vijvers die wij hebben aangelegd? Bekijk dan eens onze portfolio.

Bestrating Bennekom: laat KernGroen het verzorgen

Het mooi laten bestraten van uw tuin of voortuin is een belangrijk onderdeel van de gehele uitstraling. Bestrating is niet alleen het paadje van uw hek naar uw voor- of achterdeur. Bestrating is ook het aanleggen van een oprijlaan naast uw woning, of het maken van een aantal terrassen in uw tuin. Ook tuinborders worden vaak afgewerkt met bestrating. KernGroen kan bestraten als onderdeel van een volledige tuinaanleg. Ook kunt u alleen voor het aanleggen van een mooi pad of terras bij ons terecht.

Specialisme: Bestraten met keramische tegels

Ons specialisme is het aanleggen van bestrating met keramische tegels. Het leggen van een terras met keramische tegels is echt vakwerk. Deze tegels zijn over het algemeen groot en zwaar en het is van het grootste belang dat ze strak gelegd worden. Keramische tegels worden in een bedje van cement gelegd, dus als alles strak en vast ligt, heeft u er jarenlang plezier van! Er zal ook geen onkruid door de voegen naar boven groeien. Dat scheelt een hoop onderhoud in uw tuin!

Wij helpen graag bij uw keuze

Heeft u geen helder beeld voor ogen wat u wilt met uw tuin of de bestrating ervan? Neem dan gerust eens contact op voor een afspraak. KernGroen komt graag een keer bij u kijken wat er mogelijk is. Samen kiezen we de mooiste oplossing voor uw budget en voor u het weet ligt het pad of het terras te pronken in uw tuin. U kunt alle kanten op: denk bijvoorbeeld aan een groot terras van natuursteen of een romantisch kronkelend pad van sierbestrating met klinkertjes. Onze specialisten hebben inmiddels vele jaren ervaring in het bestraten met diverse soorten bestrating.

Bekijk voorbeelden van door ons aangelegde tuinen

Wilt u meer zien van KernGroen? Kijk dan eens rond in onze portfolio. Het geeft een mooi beeld van ons werk.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!