Tuinontwerp

U bevindt zich hier: Home / Tuinontwerp

Een KernGroen tuinontwerp: Een goed begin van de aanleg van uw tuin

De aanleg van uw tuin begint met het maken van een goed plan. Uw tuinwensen moeten in kaart worden gebracht en de omstandigheden moeten worden opgemeten en opgenomen.  Wat is de gezinssituatie? Wat vindt u mooi? Wat vindt u prettig? etc. Wellicht kunt u nog niet al deze vragen beantwoorden. Met een KernGroen tuinontwerp wordt alles duidelijk.

Het startpunt van een tuinontwerp: Het introductiegesprek

Aan de hand van een introductiegesprek zal een eerste opzet worden gemaakt. Deze eerste opzet geeft een helder beeld van de mogelijkheden en de verhoudingen van uw beoogde tuin. Vanaf dat moment kan er eindeloos worden aangepast en veranderd. Communicatie hierover kan per e-mail, telefonisch of persoonlijk. Waar u zich het prettigst bij voelt.

De indeling van uw tuin is helder: Op naar de begroting

Zodra we de indeling van de tuin samen helder op het oog hebben, ontvangt u een begroting van de tuin op basis van stelposten. Deze begroting geeft een duidelijk beeld van de te verwachten kosten. Vervolgens gaan we samen met u de materialen selecteren. De materiaalkeuze zal de uiteindelijke begroting bepalen. Als de indeling en de materiaalkeuzes bekend zijn, en de begroting is door u geaccordeerd, bestellen we de materialen en plannen wij het werk in. Hierna wordt het beplantingsplan opgesteld en gepresenteerd. Het beplantingsplan wordt voor uw beeldvorming verduidelijkt met een ‘plantenboekje’ waarin de kenmerken van alle aangeboden beplanting wordt omschreven.

Gratis KernGroen tuinontwerp!

Een KernGroen tuinontwerp is gratis als wij de tuin ook mogen aanleggen. Het volgende bedoelen wij daarmee: de kosten van een KernGroen tuinontwerp bedragen €350,- wanneer uw perceel oppervlakte 100 tot 600m2 groot is. Wanneer uw perceel oppervlakte kleiner of groter is worden de kosten anders en spreken we dat vooraf met u af. KernGroen is een hoveniersbedrijf en geen tuinontwerpbureau. Wij maken de ontwerpen met als doel het aanleggen van uw tuin. Als wij dan ook de tuin mogen aanleggen komen de kosten voor het ontwerp te vervallen. Met andere woorden: Als wij de tuin mogen aanleggen is een tuinontwerp gratis!

Wilt u een KernGroen-tuinontwerp laten opstellen?

Neem eens contact op met KernGroen als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de voordelen van een tuinontwerp. Bel of e-mail ons met de contactgegevens die u in de balk hiernaast kunt vinden. Voor meer inspiratie kunt u op deze website terecht op ons portfolio. Hier ziet u voorbeelden van hoe onze ontwerpen, beplantingsplannen en beplantingsboekjes in het echt kunnen uitpakken.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!