Tuinaanleg

U bevindt zich hier: Home / Tuinaanleg

Tuinaanleg door KernGroen

tuinaanleg door KernGroenTuinaanleg | Heeft u een nieuw huis? Of wilt u uw huidige tuin opnieuw laten aanleggen? KernGroen verzorgt het allemaal graag voor u. Of het nu een grote tuin met vijver, flonders, een gazon en een tuinhuis op maat gaat, of het opnieuw inrichten van een kleine voortuin, het kan allemaal. Graag vertellen we wat meer over de mogelijkheden en onze pluspunten.

Onze visie op tuinaanleg

KernGroen streeft er bij alle tuinaanleg projecten naar om u de beste tuin te bieden voor het budget dat u heeft en de ruimte die beschikbaar is. Een eerste belangrijke stap hierbij ligt voor ons al in het offertetraject. Wij komen graag even bij u thuis langs om uw wensen door te spreken en om zelf de situatie ter plaatse even te zien, zodat wij een goed beeld hebben van u en uw tuin. Wanneer het offertetraject is afgerond, komt het bij tuinaanleg vaak voor dat we starten met een tuinontwerp. Dit maakt alles zichtbaar en als er nog wijzigingen van uw kant zijn, zijn deze in dit stadium makkelijk aan te passen. Als u helemaal tevreden bent, beginnen we snel met de aanleg en heeft u binnen afzienbare tijd een prachtige nieuwe tuin!

U een mooie tuin, zij een goede baan

KernGroen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als kernwaarde. Binnen onze teams wordt vrijwel altijd samengewerkt met mensen met een beperking. Ze worden gekoppeld aan onze vaste, ervaren medewerkers. Zij dienen als ‘maatje’ en begeleiden de mensen met een beperking gedurende de hele opdracht. Ze zijn voornamelijk werkzaam in het onderhoud en incidenteel ook bij de aanleg van tuinen. Bij ons komen ze weer tot bloei doordat we ze erkenning en waardering geven. Naast het feit dat u investeert in een prachtige tuin, draagt u dus ook ongemerkt iets bij aan dit traject!

Laat ons weten wat uw wensen zijn

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan gerust eens contact op via een van de mogelijkheden die u hiernaast aantreft.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!