Timmerwerken

Timmerwerken van KernGroen

KernGroen is naast de reguliere hovenierswerkzaamheden ook uiterst bedreven in bestrating en timmerwerken. KernGroen huurt geen derden in als het om timmerwerken gaat. Onze eigen Arno is timmerman van beroep en timmert dan ook allerhande schitterende veranda’s, schuttingen en vlonders in elkaar. Als deze timmerwerken goed uitgelicht moeten worden, leggen wij ook een groot deel van de verlichting aan tot aan de meterkast. Op deze pagina vindt u een mooi overzicht van allerhande timmerwerken die wij recentelijk hebben opgeleverd.

Timmerwerken ook wat voor uw tuin?

Bent u van plan om een mooie veranda of een nieuwe schutting te realiseren? Arno timmert ze voor u in elkaar! Een groot voordeel van maatwerk vakmanschap is dat uw veranda of schutting altijd past. Als u standaard delen gebruikt of “prefab” tuinhuisjes passen deze nooit precies in uw tuin. U komt altijd een metertje of een paar centimeter te kort, of de standaard delen zijn weer net te lang. Eeuwig zonde als u een schitterende veranda heeft gezien van 6,20 cm breedte en uw tuin is precies 6 meter breed. Daarom dus maatwerk!

  • Schuttingen

    Een mooie schutting maakt uw tuin helemaal af. Een schutting is bepalend voor het ruimtegevoel en de mate van privacy die u in uw tuin wilt genieten. Hieronder vindt u een selectie van schuttingen waar we bijzonder trots op zijn.

  • Veranda’s

    Uw eigen privé veranda in uw eigen tuin. Droog zitten tijdens een frisse lentebui of lekker tot diep in oktober met een haardvuurtje nog kunnen genieten van uw tuin. Of wat dacht u van een schitterende plek om uw favoriete sportwedstrijden te bekijken? Een barbecuefeestje misschien? Of een leuke lamp en een goed boek? Een mooie gazebo om uw jacuzzi onder te plaatsen? KernGroen realiseert uw droomveranda!

  • Overig timmerwerk

    Ook voor allerhande timmerwerken draaien we onze hand niet om. Maatwerk vlonders, meubels, speeltoestellen of een mooi zandbak op maat. Ook kunnen we uw schuur realiseren of wellicht een mooie opbergkist voor uw tuinkussens? Alles is mogelijk!