Van hokjesfestijn naar kindvriendelijke tuin

U bevindt zich hier: Home / Referenties / Van hokjesfestijn naar kindvriendelijke tuin

Van hokjesfestijn naar kindvriendelijke tuin

Kerngroen heeft onze achtertuin volledig opnieuw aangelegd. Onze tuin was een waar hokjesfestijn, deze was ingedeeld in allemaal blokjes en struikjes. Vroeger was dit misschien de norm, maar dit was niet de droomtuin die wij voor ogen hadden.

Goede vrienden van ons waren al erg tevreden over Dick Bothof en zijn team. Hun referentie was eigenlijk voldoende en daarom hebben we niet eens een andere offerte opgevraagd. Onze wens was duidelijk: Een kindvriendelijke en onderhoudsarme tuin. En het bestaande terras moest bewaard blijven.

Ontwerp en uitvoering

Dick heeft met onze wensen in het achterhoofd een nieuw ontwerp voor onze tuin gemaakt. Rondom het bestaande terras. We hebben nu een groot grasveld en borders aan de zijkant. Helemaal achterin is een kering gemaakt en hierop hebben wij een veranda laten bouwen. De twee prachtige bomen die wij achter in de tuin hadden hoefden niet weg, maar zijn prachtig in de veranda verwerkt.

GroenComfortPlan

Voor het onderhoud van de borders, het gras en de bomen hebben wij het GroenComfortPlan. Hiervoor komt het team van KernGroen 4 á 5 keer per jaar langs om onze tuin in goede conditie te houden.

Uitstekende communicatie

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van KernGroen. Ze zijn heel duidelijk in hun communicatie. Dick had goed gecalculeerd en het afgegeven budget is niet overschreden. Er zijn geen onverwachte zaken geweest. Wat we ook erg waarderen is dat hij nadat zijn team geweest is, soms zelf ook nog even langskomt om te controleren of alles goed is gegaan. Mocht hij dan dingen zien die niet volgens zijn kwaliteitseisen hebben plaatsgevonden, geeft hij dit aan zijn personeel aan. Vervolgens wordt het allemaal snel opgelost. Wij waarderen deze pro-activiteit ten zeerste!

Harry & Marjan

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!