KernGroen aanrader!!!

U bevindt zich hier: Home / Referenties / KernGroen aanrader!!!

Ik zou KernGroen zeker aanraden aan familie, vrienden en bekenden!

Dhr. Teunissen uit Bennekom liet de voor- en achtertuin volledig renoveren door KernGroen. ‘We zijn bij KernGroen uitgekomen via kennissen.’ aldus dhr. Teunissen. Na een korte ontmoeting op kantoor en een kijkje in de tuin door eigenaar Dick Bothof werd er een ontwerp en passende offerte geleverd. ‘Het viel ons echt op hoe accuraat Dick onze wensen had uitgewerkt in een mooi tuinontwerp. Het klopte precies! En dat in zo’n relatief korte tijd’.

‘We hebben zelf alle klinkers uit onze tuin gehaald. Vervolgens hebben de jongens van KernGroen de hele tuin leeggehaald. Alle beplanting is verwijderd en de gehele tuin is afgegraven. Alleen de schuttingen met bijbehorende beplanting zijn blijven staan’.

Een nieuwe tuin

Het team van KernGroen heeft de gehele tuin vernieuwd. Er is mooie bestrating aangelegd en de tuin is voorzien van twee mooie terrassen. Een ruime plek voor een grote tafel met stoelen. De andere plek is in gebruik genomen als loungeplek met bijbehorende loungebank. Dhr. Teunissen: ‘Dick heeft prima advies gegeven over de beplanting. Op zijn advies zijn de oude hortensia’s verwijderd en is onze tuin voorzien van schitterende nieuwe witte hortensia’s gecombineerd met paarse beplanting’.

Zeer tevreden

Dhr. Teunissen is zeer tevreden. Niet alleen over het eindresultaat, maar ook de samenwerking met het gehele team van KernGroen. ‘De jongens van KernGroen waren zeer vriendelijk en kundig. Soms regende het erg hard, maar er werd vaak gewoon doorgewerkt. Ook het contact met Dick was zeer prettig. Als we vragen of wensen hadden werden deze snel en zonder problemen direct opgepakt. Na de oplevering hebben we dan ook geen gebruik hoeven te maken van nazorg. Ik raad KernGroen dan ook absoluut aan.’

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!