Heerlijk houten terras aan het water

U bevindt zich hier: Home / Referenties / Heerlijk houten terras aan het water

Heerlijk houten terras aan het water

Roeleke Uildriks had een terras aan het water waar een hoop tegels verzakt waren. Het zag er niet zo netjes meer uit en dus ging ze op zoek naar iemand die haar kon helpen het terras weer mooi te maken.

Roeleke: Mijn wens was een vlonderterras aan het water, met een ingebouwde bank. Dick Bothof kwam zelf langs om de situatie te bekijken en mee te denken over hoe het er straks uit moest komen te zien.

Uiteindelijk zijn er 4 bedrijven langsgekomen. Het enthousiasme van Dick is de voornaamste reden geweest om met KernGroen in zee te gaan. De andere partijen zagen hier en daar wat beren op de weg. Dick was enthousiast, begreep goed hoe we het hadden bedacht en kwam met goede ideeën om het helemaal perfect te maken.

Heldere en overzichtelijke offerte

De offerte stuurde Dick erg snel na onze kennismaking. De offerte was helder en overzichtelijk. Ik had gevraagd om tevens een voorstel te doen voor het opknappen van het andere terras en deze twee klussen had hij keurig gesplitst in de offerte. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om meteen alles in één keer aan te laten pakken.

Na ons eerste gesprek en de offerte hadden we zo’n goed gevoel bij KernGroen dat we, zonder de andere offertes te zien, gekozen hebben voor KernGroen.  Hierna is Dick, samen met een van zijn voormannen, nog eens bij ons langs geweest om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Zij hadden nog een suggestie om buiten stroom aan te leggen. Hier hadden we zelf nog niet aan gedacht, maar we zijn nu erg blij met de verlichting buiten!

Alles naar volle tevredenheid

Alles is helemaal naar wens uitgevoerd. We hebben een prachtige terrassentuin met vlonders aan het water. Op beide terrassen hebben we een grote, houten bank op maat laten maken. In de rugleuning van de bank is beplanting aangebracht en op net tussenplateau is ruimte gemaakt voor een trampoline. KernGroen heeft uiteindelijk ook voor de beplanting gezorgd en alles binnen budget en tijd opgeleverd.

Het werken met KernGroen was erg plezierig. Er waren duidelijke afspraken en we zijn zeer tevreden met de service. Ze hebben bijvoorbeeld meteen even een geveltuintje gemaakt en de heg geknipt. De vakmannen van KernGroen zijn superprettig om mee samen te werken. We raden echt iedereen aan om met KernGroen in zee te gaan!

Roeleke Uildriks

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!