Veelzijdige nieuwbouwtuin in Ede

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Veelzijdige nieuwbouwtuin in Ede

Bij het realiseren van een nieuwe tuin is een goed plan erg belangrijk. Zeker als je veel ideeën hebt, maar de ruimte beperkt is.

Tuinontwerp

Gezien het om een nieuwbouwproject ging, was er nog geen tuin aanwezig. Dit betekende dat er veel mogelijkheden waren. Dan is het erg verstandig om een tuinontwerp te laten maken. Zo hebben we de op papier de ruimte optimaal weten te benutten en de wensen van onze opdrachtgever goed in verhouding kunnen realiseren. Daarnaast kijken we ook graag naar de beplanting. Wat voor sfeer zoeken we en wat past goed bij het ontwerp. Daarom is ook een beplantingsplan een belangrijke factor. Zo kun je van tevoren al een goed beeld krijgen van uw tuin zonder dat er nog een spade in de grond is gezet!

Aan de slag!

Aan de hand van het tuin- en beplantingsplan zijn onze mannen hard aan de slag gegaan! De tuin moest voorzien worden van kunstgras, een groot terras en een op maat getimmerde veranda. De tuin is tevens voorzien van verhoogde borders.

Het eindresultaat

Het eindresultaat mag er zijn! Een mooie, moderne nieuwbouwtuin waarin maximaal genoten kan worden in een beperkte ruimte. Onze timmerman Arno heeft de veranda volledig gerealiseerd en is 100% maatwerk. De verscheidenheid aan planten geven de tuin een moderne, maar toch rustige en kleurrijke uitstraling.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!