Van reguliere tuin naar kindvriendelijke strand lounge tuin

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Van reguliere tuin naar kindvriendelijke strand lounge tuin

Hoe maak je van een reguliere tuin een standparadijs?

Aan deze vraag hebben de mannen van KernGroen invulling gegeven. Met wat de Amerikanen “elbow grease” noemen hebben we deze tuin voorzien van volledig nieuw gezicht.

Aan de slag!

Het mooie van nieuwbouw is dat we volledig blanco van start kunnen gaan. Door de materiaalkeuze is hebben we echt een “strandgevoel” proberen te creeren. Dit mede door het toepassen van “woodstone” planken van Van Harn. Deze bijzondere bestrating is van steen, maar lijkt op hout. Om de tuin een exotische tint te geven hebben we een echte palm geplaatst!

De wensen van deze mensen waren; Een bijzondere voortuin, er moest ruimte zijn voor de huidige berging voor fietsen en speelgoed, ruimte voor de kinderen en ruimte om te loungen. Het moest bijzonder en prettig worden.

Zoals te zien is op het ontwerp was in eerste instantie halfverharding met zand look het uitgangspunt maar is in het werk besproken en besloten dat de opdrachtgever toch voor kunstgras ging! ZO flexibel zijn wij dan ook wel weer!!!!

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een lounge tuin met dat echte strandgevoel. De tuin is naast de mooie palm en de unieke tegels voorzien van kunstgras waar de kinderen ook heerlijk op kunnen spelen. Een mooi en uniek project waar onze mannen wederom trots op mogen zijn!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!