Ruimtelijke patio in Zeist

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Ruimtelijke patio in Zeist

Hoe een kleine tuin groots kan zijn. Een goed plan en een creatieve blik maakt het verschil bij deze patio!

De beginsituatie

De opdrachtgever wilde de patio achter hun woning in Zeist een opknapbeurt geven. De ruimte is beperkt, en door de inrichting gaf de patio een wat sobere, donkere indruk. Aan KernGroen werd gevraagd hier samen met de opdrachtgever een mooie oplossing voor te vinden.

Het tuinontwerp

Om een kleine ruimte goed tot zijn recht te laten komen is het verstandig om een tuinontwerp te maken. Hierdoor krijgt de opdrachtgever meer inzicht in wat er mogelijk is met de ruimte en kunnen wij diverse opzetten presenteren. Uiteindelijk is er gekozen voor een ruimtelijke, lichte vorm zodat de ruimte optimaal benut wordt en ook ruim oogt, mede door de materiaalkeuze.

Aan het werk!

Op basis van het tuinontwerp zijn onze mannen druk aan de slag gegaan. De patio is voorzien van nieuw straatwerk en de schuttingen zijn allemaal vervangen. Ook is patio voorzien van luxe In-Lite tuinverlichting. Uiteraard zijn alle schuttingen netjes op maakt gemaakt!

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een groot verschil met de originele situatie. De patio is licht, ruim en een echte leefruimte geworden. Door de In-Lite tuinverlichting is het ook prettig zitten tot in de late uurtjes.

 

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!