Onderhoud bedrijfstuinen en terreinen

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Onderhoud bedrijfstuinen en terreinen

Wist u dat KernGroen het allround tuin- en terreinonderhoud verzorgt bij vele bedrijven en instellingen in de regio Gelderse Vallei?

Wij werken voor opdrachtgevers die het belangrijk vinden dat het tuinonderhoud volgens afspraak én met structuur, deskundig word uitgevoerd.

Hoewel het hier niet om particuliere tuinen gaat, maar bedrijfstuinen of grote terreinen leveren we natuurlijk wel de vertrouwde KernGroen kwaliteit! Dit onderdeel van ons bedrijf biedt uitgelezen ontwikkelmogelijkheden voor onze collega’s met een arbeidsbeperking.

Een aantal voorbeelden van onze opdrachtgevers: Bethanië Ede, Ericapark Bennekom, Het Oude Politiebureau Ede, Hugo’s Pannenkoeken Veenendaal, Marnix college Ede, Pallas Athene college Ede, Skyliner Veenendaal, Plantion Ede en ROVC Ede.

Bent u ook geïnteresseerd in planmatig onderhoud van uw terrein? Onderhoud conform goede afspraken en hoge kwaliteit? Neem dan gerust contact op met Dick Bothof. Hij kan u alles vertellen over het onderhoud van bedrijfstuinen en terreinen.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!