Luxe tuin met veranda in Bennekom

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Luxe tuin met veranda in Bennekom

KernGroen realiseerde deze schitterende luxe tuin met veranda. Ook tijdens ’traditioneel Nederlands’ zomerweer zit u hier nog gezellig buiten. Veranda’s en andere constructies van hout worden op maat getimmerd door onze eigen timmerman.

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint vaak met een goed ontwerp. Na het intakegesprek stellen we op basis van de wensen een creatief ontwerp op. Het ontwerp is pas akkoord als u tevreden bent. Voor deze tuin is gekozen voor een moderne uitstraling met hoogwaardige materialen. Dit is goed te zien aan de schitterende bestrating en het strakke kunstgras.

Materialen

De gebruikte materialen zijn van bijzonder hoogwaardige kwaliteit, zoals de bestrating en het mooie kunstgras. Regen wordt afgevoerd met behulp van een milieuvriendelijke filtratiekoffer en een luxe onopvallende lijngoot.

De afwerking

De beplanting is volledig verzorgd op basis van een tuinontwerp en beplantingsplan van KernGroen. De finishing touch zit hem in de prachtige In-Lite sfeerverlichting. Wij vinden deze tuin echt helemaal af zo!

Geïnspireerd?

Wilt u ook graag een tuin met een houten veranda, vlonder of schuur? Onze Timmerman Arno kan alles maken, op maat voor uw tuin. Neem gerust contact op om eens van gedachten te wisselen over uw wensen. wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen uw budget.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!