Luxe dakterras

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Luxe dakterras

Dit prachtige, luxe dakterras was een mooi staaltje werk. We hebben veel energie gestoken in de afwerking om het dakterras mooi afgewerkt en naar wens van de opdrachtgever op te leveren.

Keramische tegels

We hebben keramische tegels toegepast op de dakdragers van het terras. Een specialistische klus die je niet zomaar aan iedereen kunt overlaten.

Beplanting en bloembakken

De bloembakken en plantborders van hardhout zijn op maat gemaakt. Alle hardhouten delen zijn van binnenuit geschroefd, zodat de schroeven niet zichtbaar zijn. Dit geeft een luxe en strak effect aan het geheel. Alle bloembakken en borders zijn door ons voorzien van een veelzijdige en royale beplanting.

Luxe afwerking

We hebben het beregeningssysteem geïntegreerd in alle delen van het dakterras waar dit nodig was. De tuin sproeien is een druk op de knop geworden! Op het dakterras hebben we een luxe buitenkeuken met een bar en een natuurstenen blad gerealiseerd. Daaronder bevindt zich een wijnkoeler en een ijsblokjesmachine. Op diverse plaatsen hebben wij geïntegreerde wandcontactdozen geïntegreerd. Op alle gewenste plekken op het dakterras is nu stroom beschikbaar. Voor maximaal effect en mooie zomernachten hebben we een In-lite tuiverlichtingssysteem met schemerschakelaar aangelegd.

Wij zijn erg trots op dit luxe dakterras! Denkt u er ook over om een dakterras aan laten leggen? Neem dan gerust eens contact op met KernGroen op. We sparren graag met u over uw wensen en de verschillende mogelijkheden.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!