Luxe achtertuin

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Luxe achtertuin

Heeft u lekker de ruimte achter het huis en wilt u eens iets anders? De eigenaren van deze tuin dachten er precies zo over. In opdracht heeft KernGroen het ontwerp en aanleg van deze luxe tuin gerealiseerd.

Tuinontwerp

De opdrachtgever had de mogelijkheid om de bestaande tuin uit te breiden met een stukje naastgelegen grond. Hier stond enkel een zeer grote, fraaie beuk in de grond. Deze beuk blokkeert veel zonlicht. Daarom groeide er nagenoeg geen beplanting onder. Het aanleggen van bestrating zou schade kunnen toebrengen aan de wortels van deze monumentale boom. Door een doordacht ontwerp te maken hebben we voor alle uitdagingen een passende oplossing kunnen verzinnen.

Eerste fase

Na goedkeuring van het ontwerp zijn onze mannen snel aan de slag gegaan. Eerst maakten we het terrein gereed en verrichtten we het nodige grondwerk. De prachtige bomen lieten we natuurlijk zoveel mogelijk met rust.

Afwerking

De schitterende hardhouten vlonder is door onze eigen timmerman vakkundig bedacht en gerealiseerd. Alle denkbare voorzieningen zijn door KernGroen aangelegd. Denkt u hierbij aan de mooie tuinverlichting, elektra (zoals stopcontacten), een praktische beregeningsinstallatie etc. Maar ook de van natuurlijke materialen opgetrokken speeltoestellen van robinia hout zijn op maat gemaakt. Voor de veiligheid en het zicht is de trampoline netjes ingegraven.

Ook gefaseerde uitvoer mogelijk!

Ten tijde van de uitvoering van dit project is het huis van de opdrachtgever grondig verbouwd. Daarom beginnen we volgend jaar met de verdere afronding van dit mooie project.

Gefaseerde uitvoering? Ook dat is mogelijk Bij kernGroen!

Meer over luxe tuinen

Wilt u meer weten over het aanleggen van een tuin met iets extra’s? Vraag ons eens naar de mogelijkheden. We denken graag creatief mee en kunnen het hele traject uitvoeren met onze eigen mensen, van ontwerp tot realisatie.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!