Fantasierijke kindertuin in Achterveld

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Fantasierijke kindertuin in Achterveld

Deze bijzondere opdracht kwam van een opdrachtgever die kinderen opvangt aan huis, in allerlei leeftijdscategorieën. Deze kindvriendelijke tuin moest slijtvast zijn, creatief opgezet en voor kinderen van alle leeftijden. De trots van deze kindertuin is het kinder-tuinhuis / speeltoestel op maat geworden. Onze timmer-goeroe Arno had alleen een plaatje als voorbeeld en is toen aan de gang gegaan; gewoon door te kijken, te passen en te meten en met het idee in zijn hoofd om voor kinderen een super fantasie-speelhuis te maken.

Voorbereiding

Eerst zijn we met de basis begonnen: het hek en de bestrating. Ook het fundament van het tuinhuis werd al snel zichtbaar. Alle elementen zijn eerst met de opdrachtgever uitgebreid overlegd, totdat we gezamenlijk het gevoel hadden dat het geweldig ging worden!

Timmerwerk en afwerking

Vervolgens is Arno aan de slag gegaan met het timmeren van het tuinhuis / speeltoestel en is de tuin afgewerkt met diverse speeltoestellen en onderhoudsvrij kunstgras.

Het resultaat

Wat is het speelhuis mooi geworden! Met recht is dit een creatieve kindertuin waar we trots op zijn. We wensen alle kinderen heel veel speelplezier!

Ook een mooie kindertuin aanleggen?

Bent u enthousiast over wat u op deze pagina hebt gezien en wilt u meer weten over het aanleggen van een creatieve kindertuin? Neem dan eens contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!