Aanleg nieuwe tuin bij nieuwbouw in Ede

U bevindt zich hier: Home / Projecten / Aanleg nieuwe tuin bij nieuwbouw in Ede

Een schitterende bostuin die er echt uitspringt door de combinatie van natuurlijke en luxe elementen.

Moderne tuinen passen vaak heel mooi bij nieuwbouwwoningen. Wilt u een tuin laten aanleggen bij uw nieuwbouwwoning? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. We kunnen het hele traject voor u uitvoeren, van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

Beginsituatie

Toen deze schitterende, vrijstaande royale villa in Ede werd opgeleverd moest er nog een hoop aan het exterieur rond het pand worden gedaan. Er was meer dan genoeg ruimte om een schitterende tuin aan te leggen. De bosrijke omgeving leende zich perfect voor diverse creatieve ideeën…

Het tuinontwerp

Voor een hovenier is zo’n groot vlak net een canvas van een kunstschilder. Een schilder begint ook altijd met schetsen. Hoveniers dus ook. KernGroen liet een tuinontwerp opstellen om zo een goed beeld te geven van wat er mogelijk was met dit perceel. Uiteindelijk is er gekozen voor een luxe bostuin met passende beplanting, gecombineerd met luxe materialen zoals hardhouten vlonders, Geo Ceramica tegels en In-Lite tuinverlichting.

Aan het werk!

Op basis van het tuinontwerp zijn de mannen van KernGroen druk in de weer geweest met de realisatie van de bostuin. Onze timmerman Arno zorgde ook voor een mooie overkapping voor de voorraad haardhout.

Het eindresultaat

Het eindresultaat spreekt voor zich. Een schitterende bostuin die er echt uitspringt door de combinatie van natuurlijke en luxe elementen. De tuin is ook voorzien van een volautomatische beregeningsinstallatie. Een mooi stukje vakwerk waar we erg trots op zijn!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!