Dick Bothof

U bevindt zich hier: Home / Over KernGroen / Dick Bothof

Dick Bothof

Dick heeft gedurende zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan in het aansturen van ploegen van mensen met al dan niet een arbeidshandicap op zowel grote als ook kleine groenprojecten. Eerst als vestigingsmanager van een groenaannemersbedrijf en later als projectleider Groen bij een SW bedrijf.

Dick heeft aan de wieg gestaan van diverse vooruitstrevende projecten in groenvoorziening en hovenierswerk. Het samenwerken met mensen met een arbeidsbeperking heeft bij Dick altijd een centrale plek ingenomen. Om zijn manier van denken volledig door te kunnen voeren in de bedrijfsvoering heeft Dick uiteindelijk gekozen voor de oprichting van een nieuwe en zelfstandige onderneming.

Vandaar sinds 2011: KernGroen de kracht buiten centraal.

Dick Bothof; “De manier van werken van KernGroen is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaringen en interesses in het werken met mensen met een arbeidshandicap. Dit heb ik gecombineerd met mijn ervaring in de groenaannemerij. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en haal voldoening uit het op deze manier helpen van mensen. Innovatief en verantwoord ondernemen is een enorme uitdaging, maar ik heb de intentie om de komende jaren nog meer vooruitstrevende projecten neer te zetten.

Winnaar ondernemer van het jaar 2016 in de gemeente Ede

Dick Bothof is met KernGroen verkozen is geweest tot ondernemer van het jaar 2016!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!