Certificering

U bevindt zich hier: Home / Over KernGroen / Certificering

logo VHG

VHG

KernGroen is aangesloten bij de VHG. Dit is de branchevereniging voor Hoveniers en Groenvoorziening. De VHG biedt haar leden informatie over bijvoorbeeld administratie en subsidie, maar maakt zich daarnaast ook hard voor promotie van het vak en dat hoveniers vakkundig worden opgeleid. De Branchevereniging VHG zet zich in als vertegenwoordiger die de maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers.

 

certificering erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf. Zo kunnen wij jonge mensen klaar stomen voor de arbeidsmarkt. Daarnaast leren wij natuurlijk ook van hun kennis, welke zij net op school hebben opgedaan! Zo zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

 

ETW-logo

ETW

European Tree Worker (ETW'er) wordt je niet zomaar. Wij zijn er dan ook trots op dat KernGroen een ETW gecertificeerde medewerker in het team heeft. Boomverzorging is een zeer speciaal vakgebied waarbij kennis van natuur, maar ook van eigen veiligheid en die van de omgeving centraal staan. Lees meer over ETW certificering en uw voordelen op de website van EAC.

 

VCA-logo-small

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om aannemers en verwante bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Verschillende van onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Overige Certificering

  • Verschillende van onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV/ EHBO - diploma
  • Verschillende van onze medewerkers hebben een spuitlicentie voor vakbekwame gewasbescherming
rick-rounded

Rick is European Tree Worker en weet alles van boomonderhoud.