Ondernemer van het jaar 2016

U bevindt zich hier: Home / Ondernemer van het jaar 2016

KernGroen ondernemer van het jaar 2016

KernGroen is in 2016 benoemd tot ondernemer van het jaar in de categorie Jonge Onderneming vanuit de Gemeente Ede. Het juryrapport loog er niet om, we werden er bijna verlegen van!

Begonnen in een economisch moeizame periode, heeft deze ondernemer als snel een plekje weten te veroveren in menig achtertuin. Door uniek te zijn en kwaliteit te leveren kunnen zijn klanten genieten van al het groen wat deze ondernemer weet te bedenken. Positief personeelsbeleid en vooruitstrevend in het werken met mensen met een arbeidsbeperking. Dit is de groene kern van zijn onderneming, opgericht in 2010, en in 2012 al verkozen tot vakman van het jaar. En nu hier op dit mooie podium in Ede! Applaus voor de heer Dick Bothof van Kerngroen uit Bennekom." Getekend: Juryvoorzitter Notaris Sjirk Bijma".

Natuurlijk was het nooit gelukt zonder het KernGroen-team. Een groep schitterende, hardwerkende collega's met een (groen) hart voor de zaak!

Waarom ondernemer van het jaar?

Ondernemer van het jaar word je echt niet zomaar. KernGroen heef teen heel voortraject doorlopen en is door andere ondernemers aangedragen als kandidaat. Onze kracht is volgens de commissie dat wij een sociaal hart combineren met moderne bedrijfsvoering en -strategie. Op die manier kan een bedrijf ook gewoon winstgevend zijn en tegelijkertijd zijn maatschappelijke rol vervullen. De laatste 'hobbel' in het traject, de speech voor publiek, was geen makkelijke opgave voor Dick Bothof. Maar hij heeft zich er prachtig doorheen weten te loodsen. Naar eigen zeggen was hij het verplicht aan 'de jongens' om dit voor ze te doen; dit tekent maar weer eens hoe Team KernGroen denkt en wat we belangrijk vinden.

Wil je de speech nog eens nakijken? Bekijk dan hier de video

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!