Onderhoud

U bevindt zich hier: Home / Onderhoud

Onderhoud tuin

Het onderhoud van een tuin is altijd nog een hele klus. Er is elke maand wel iets te doen in uw tuin. Hoe groter de tuin, hoe meer onderhoud u er aan heeft. Gras maaien, bomen snoeien, bollen planten. U kunt er uren zoet mee zijn. Het is natuurlijk erg prettig als u  daar zelf voldoende tijd voor en plezier in heeft, maar soms ontbreekt het hieraan. KernGroen biedt diverse mogelijkheden om u te ondersteunen met het onderhoud van uw tuin:

GroenComfortPlan

Het onderhoud van uw tuin vraagt veel aandacht. Een tuin leeft en is constant in beweging; planten, bloemen en het gras wat groeit, bestrating die verzakt. Weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf kunnen heel wat schade aanrichten. Een mooie tuin vraagt constant om zorg en goede begeleiding. Kortom, een tuin vergt onderhoud, tijd en kennis.

Lees verder...

Tuinonderhoud

Een tuin behoeft altijd onderhoud. Of hij nu groot of klein is, en of er nu veel of weinig beplanting in staat. Elke maand is er wel een klusje in de tuin te doen. Een handige leidraad daarbij is een tuinkalender. In een tuinkalender staat precies beschreven in welke maand je welke werkzaamheden uit moet voeren.

Lees verder...

Onderhoud publieke ruimtes

Het team van KernGroen heeft al ruime ervaring opgedaan met het onderhoud van publieke ruimtes door de gehele regio. Onze medewerkers zijn graag geziene gasten bij diverse aannemers en gemeenten.

Lees verder...

Onderhoud terrein

Nadat uw bedrijfsterrein vakkundig is aangelegd, is regelmatig onderhoud vanzelfsprekend nodig om uw terrein netjes en representatief te houden. Een goed onderhouden terrein is overzichtelijk en schoon zodat ook de veiligheid bij gebruik van het terrein gewaarborgd is.

Lees verder...

Onderhoud schoolpleinen

Kinderen hebben uitdaging nodig, willen graag geprikkeld worden. Willen geen saaie tegels op een kaal schoolplein waar je alleen maar pakkertje kan spelen en een beetje kan voetballen. Kinderen willen graag verstoppertje spelen, over stammen lopen, met takken slepen en in bomen klimmen.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!