Hoveniersbedrijf Bennekom: KernGroen

U bevindt zich hier: Home / Hoveniersbedrijf Bennekom: KernGroen

Hoveniersbedrijf Bennekom: maak kennis met KernGroen

Hoveniersbedrijf Bennekom | KernGroen is een hoveniersbedrijf in Bennekom met een vernieuwende kijk op een aantal zaken. Kerngroen is ontstaan vanuit het idee dat een hoveniersbedrijf zich kan onderscheiden door hoge kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs. Daarnaast vinden wij klantenbinding het allerbelangrijkste doel. Dit houdt voor u in dat u in het aanlooptraject snel door ons geholpen wordt en dat wij persoonlijk bij u langskomen om uw wensen door te spreken en te zien hoe de situatie eruitziet. Daarna ontvangt u van ons een scherpe offerte en kunnen wij bij akkoord snel aan de slag. Wij bestrijken als hovenier Bennekom, Ede en omliggende gemeenten.

Wat kan hoveniersbedrijf KernGroen voor u betekenen?

Bij KernGroen kunt u alle onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin laten uitvoeren en een nieuwe tuin laten aanleggen, vanaf ontwerp tot aan het timmerwerk. Hier onder vindt u een greep uit de meest gevraagde werkzaamheden:

  • Tuinontwerp (vaak in combinatie met de aanleg)
  • Bomen rooien, boomverzorging en bomen snoeien
  • Aanleggen van veranda’s, schuur of tuinhuisje op maat door onze eigen timmerman
  • Aanleg vijvers, watervallen en fonteinen
  • Onderhoud: Advies en tips over onderhoud of wij nemen het hele onderhoud uit handen met ons Groencomfortplan

Een hoveniersbedrijf voor u, een leer-werkplek voor een ander

Ons laatste pluspunt is iets waar u eigenlijk niets van merkt, maar wat wel veel impact heeft: KernGroen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als kernwaarde. Binnen onze teams wordt vrijwel altijd samengewerkt met mensen met een beperking. Wij zijn van mening dat zij uitstekend waarde kunnen toevoegen. Ze worden gekoppeld aan onze vaste, ervaren medewerkers. Zij dienen als ‘maatje’ en begeleiden de mensen met een beperking gedurende de hele opdracht. Ze zijn voornamelijk werkzaam in het onderhoud en incidenteel ook bij de aanleg van tuinen. Bij ons komen ze weer tot bloei doordat we ze erkenning en waardering geven. Naast het feit dat u investeert in een prachtige tuin, draagt u dus ook ongemerkt iets bij aan dit traject!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!