“”

Big Green Egg actie

Big Green Egg actie

Heeft u ook altijd al zo’n mooie Big Green Egg barbecue in uw tuin willen hebben? Dan is dit uw kans! KernGroen viert de lancering van de vernieuwde KernGroen website met een toffe weggeefactie. We houden het voor iedereen simpel: Like en share onze facebook-pagina en u bent automatisch deelnemer. Op DATUM trekken wij uit de ‘likers’ een winnaar. Deze winnaar ontvangt van ons zo’n mooie keramische barbecue! Dus haast u naar onze facebook pagina en like + share het winactie-bericht!

Big Green Egg? Wat is dat?

big green egg actie kerngroenIedereen die de Big Green Egg al kent, hoeven we niets meer te vertellen. Naast een barbecue waar je op kunt grillen en braden, zijn deze keramische ovens (want dat zijn ze) geweldig geschikt om slow cooking gerechten mee te maken zoals spareribs, pulled pork of mooie stukken rundvlees. Met toevoeging van een pizzasteen maak je er in een handomdraai ook een pizzaoven van. Het is wel een iets andere manier van barbecuen, aangezien een Big Green Egg niet werkt met briketten, maar met grote stukken houtskool. Deze zijn in tuincentra en online alom verkrijgbaar, evenals extra accessoires.

Doe mee!

Bestaande klanten, nieuwe contacten, iedereen mag meedoen met de actie. Dus schroom niet en like het promotiebericht op onze facebook pagina. Wie weet staat er binnenkort zo’n mooi groen ei bij u in de tuin!