Bestrating Wageningen

U bevindt zich hier: Home / Bestrating Wageningen

Bestrating Wageningen gezocht? KernGroen!

Binnen een tuinontwerp en de tuinaanleg moet u natuurlijk ook rekening houden met bestrating. Bestrating is niet alleen het paadje van uw hek naar uw voor- of achterdeur. Bestrating is ook het aanleggen van een oprij-pad voor de auto, naast uw woning. Voor het creëren van een aantal terrassen in uw tuin draaien wij uiteraard onze hand ook niet om.

Soorten bestrating

Er bestaan vele soorten bestrating. Denk bijvoorbeeld aan een groot terras van natuursteen of een romantisch kronkelend pad van sierbestrating met klinkertjes. Onze specialisten hebben inmiddels vele jaren ervaring in het bestraten met diverse soorten bestrating.

Stratenmaker voor uw bestrating in Wageningen

Wij bestraten alle soorten tuinen. Of dit nu kleine of grote tuinen zijn. Van het betegelen van uw voortuintje tot het aanleggen van vijvers in terrassen etc. Geen klus is voor ons te groot of te klein. Wij denken graag met u mee om uw tuin zo mooi mogelijk te maken!

Specialisme: Bestraten met keramische tegels

Ons specialisme is het aanleggen van bestrating door middel van keramische tegels. Het leggen van een terras met keramische tegels is echt vakwerk. Deze tegels zijn over het algemeen groot en zwaar en het is van het grootste belang dat ze strak gelegd worden. Keramische tegels worden in een bedje van cement gelegd, dus als alles strak en vast ligt, heeft u er jarenlang plezier van! Er zal ook geen onkruid door de voegen naar boven groeien. Dat scheelt een hoop onderhoud in uw tuin!

Tuin laten bestraten in Wageningen?

Wilt u ook uw tuin laten bestraten? Wij werken niet alleen in Wageningen, maar zijn inzetbaar in Ede, Wageningen en onze thuisbasis Bennekom. Heeft u een opdracht voor ons? Neem dan eens contact op en laat ons even kort weten wat uw idee is. We reageren binnen 1 werkdag op uw vraag en maken graag een afspraak met u. Dus: Bestrating Wageningen? KernGroen!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!