Bestrating Ede

U bevindt zich hier: Home / Bestrating Ede

Bestrating Ede gezocht? KernGroen!

Binnen een tuinontwerp en de tuinaanleg moet u natuurlijk ook rekening houden met bestrating. Bestrating is niet alleen het paadje van uw hek naar uw voor- of achterdeur. Bestrating is ook het aanleggen van een parkeerplek naast uw woning, of het creëren van een aantal terrassen in uw tuin.

Stratenmaker voor uw bestrating in Ede

Wij bestraten alle soorten tuinen. Of dit nu kleine of grote tuinen zijn. Van het betegelen van uw voortuintje tot het aanleggen van vijvers in terrassen etc. Geen klus is voor ons te groot of te klein. Wij denken graag met u mee om uw tuin zo mooi mogelijk te maken!

Soorten bestrating

Er bestaan vele soorten bestrating. Denk bijvoorbeeld aan een groot terras van natuursteen of een romantisch kronkelend pad van sierbestrating met klinkertjes. Onze specialisten hebben inmiddels vele jaren ervaring in het bestraten met diverse soorten bestrating.

Specialisme: Bestraten met keramische tegels

Ons specialisme is het aanleggen van bestrating door middel van keramische tegels. Het leggen van een terras met keramische tegels is echt vakwerk. Deze tegels zijn over het algemeen groot en zwaar en het is van het grootste belang dat ze strak gelegd worden. Keramische tegels worden in een bedje van cement gelegd, dus als alles strak en vast ligt, heeft u er jarenlang plezier van! Er zal ook geen onkruid door de voegen naar boven groeien. Dat scheelt een hoop onderhoud in uw tuin!

Tuin laten bestraten in Ede?

Wilt u ook uw tuin laten bestraten? Wij werken niet alleen in Ede, maar zijn inzetbaar in de hele regio Ede, Wageningen, Bennekom. Neem contact op en laat ons uw wensen weten. Wij komen er binnen 1 werkdag bij u op terug. Dus: Bestrating Ede? Kerngroen doet het graag en goed!

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!