Bestrating Bennekom

U bevindt zich hier: Home / Bestrating Bennekom

Bestrating Bennekom: laat KernGroen het verzorgen

Het mooi laten bestraten van uw tuin of voortuin is een belangrijk onderdeel van de gehele uitstraling. Bestrating is niet alleen het paadje van uw hek naar uw voor- of achterdeur. Bestrating is ook het aanleggen van een oprijlaan naast uw woning, of het maken van een aantal terrassen in uw tuin. Ook tuinborders worden vaak afgewerkt met bestrating. KernGroen kan bestraten als onderdeel van een volledige tuinaanleg. Ook kunt u alleen voor het aanleggen van een mooi pad of terras bij ons terecht.

Specialisme: Bestraten met keramische tegels

Ons specialisme is het aanleggen van bestrating met keramische tegels. Het leggen van een terras met keramische tegels is echt vakwerk. Deze tegels zijn over het algemeen groot en zwaar en het is van het grootste belang dat ze strak gelegd worden. Keramische tegels worden in een bedje van cement gelegd, dus als alles strak en vast ligt, heeft u er jarenlang plezier van! Er zal ook geen onkruid door de voegen naar boven groeien. Dat scheelt een hoop onderhoud in uw tuin!

Wij helpen graag bij uw keuze

Heeft u geen helder beeld voor ogen wat u wilt met uw tuin of de bestrating ervan? Neem dan gerust eens contact op voor een afspraak. KernGroen komt graag een keer bij u kijken wat er mogelijk is. Samen kiezen we de mooiste oplossing voor uw budget en voor u het weet ligt het pad of het terras te pronken in uw tuin. U kunt alle kanten op: denk bijvoorbeeld aan een groot terras van natuursteen of een romantisch kronkelend pad van sierbestrating met klinkertjes. Onze specialisten hebben inmiddels vele jaren ervaring in het bestraten met diverse soorten bestrating.

Bekijk voorbeelden van door ons aangelegde tuinen

Wilt u meer zien van KernGroen? Kijk dan eens rond in onze portfolio. Het geeft een mooi beeld van ons werk.

Dick-Bothof-Rounded-widget

Dick kan u op weg helpen met uw vragen over tuinaanleg en -onderhoud. Wilt u persoonlijk contact? Vraag Dick om advies!